Breaking
vin. mai 24th, 2024

* i-a dat cu pietre la şale, apoi l-a călcat pe grumaz * copilul nu poate fi condamnat, că aşa e legea * drept urmare şi de frica lui, bărbatul a cerut ordin de protecţie

Marinică nu mai lucrează de anul trecut, trăieşte din diverse expediente şi din alocaţia copilului, a dat în patima beţiei, a devenit violent, victima preferată fiind chiar nevastă-sa, Viorica. O bătea seară de seară, fără niciun motiv, o înjura grosolan, mai distrugea şi diverse obiecte. Totul a ţinut până săptămâna trecută, când fiul său, Iulian, deşi doar un copil în vârstă de opt ani, a intervenit decisiv, apărându-şi mama.

Se întunecase deja, Marinică a venit acasă la fel de beat ca de obicei, mergea împiedicat, înjura şi o ameninţa pe Viorica, spunea că o să-i dea omor.

Iulian n-a mai suportat, a sărit pe geam, a ieşit în stradă, a cules vreo zece pietre, apoi şi-a atacat tatăl la modul crâncen. I le-a izbit de spate şi, cum are ţintă bună, toate şi-au îndeplinit obiectivul. Marinică a căzut horcăind. Iulian nu s-a lăsat impresionat, l-a călcat pe grumaz şi l-a ameninţat cu moartea. I-a tras un şut în cap, apoi a mers la culcare.

Bărbatul a dormit în grădină, s-a dus a doua zi la IML, şi-a scos certificat medico-legal, dar totul e inutil. Minorii sub vârsta de 14 ani nu răspund penal, nu pot fi inculpaţi, indiferent de ceea ce fac.

Iulian ştie foarte bine de această prevedere, şi-a sfidat părintele şi i-a promis noi masaje contra reumatismului. Marinică, la fel, are ceva noţiuni de drept, ştie că, dacă-ţi urecheşti copilul, poţi ajunge după gratii. Aşa că, de frica puştiului, a cerut ordin de protecţie.A câştigat, dar la modul ironic. Puştiul nu poate fi evacuat, nu permite legea, cel care trebuie să plece e Marinică. Măcar nu mai riscă nişte bombardamente peste şale.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *