7 examinatori din Vaslui vin să testeze abilitățile ieșenilor care vor permis de conducere

* pentru a-i sprijini pe pe cei care vor să susțină proba practică a examenului pentru permisul de conducere, 10 examinatori din București și 7 din Vaslui vor veni la Iași, în cursul acestei luni * măsura va reduce timpul de așteptare pentru proba practică, care a ajuns la 80 de zile

Examinatori din București și Vaslui vor veni la Iași pentru a sprijini activitatea de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

„Facem eforturi pentru a reduce timpii de așteptare pentru proba practică. Dacă anul trecut, în aceeași perioadă, intervalul de așteptare era de peste 120 de zile, acum am ajuns la aproximativ 80 de zile. Este încă mult. De aceea, căutăm soluții în continuare și facem demersuri instituționale inclusiv pentru suplimentarea numărului de angajați de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Iași. În luna mai vom avea 10 examinatori de la București care vor veni la Iași în două weekenduri. În această lună avem la Iași și 7 examinatori de la serviciul public comunitar din județul Vaslui, tot pentru două weekenduri. De asemenea, colegii noștri de la serviciul ieșean lucrează în zile de sâmbătă și duminică. Mulțumesc colegilor prefecți, reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne pentru sprijin și colegilor care lucrează în zilele libere pentru a veni în sprijinul celor care susțin examenul pentru permisul de conducere”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iași.

La solicitarea Instituției Prefectului – județul Iași, în trecut, au mai fost delegați la Iași examinatori de la serviciile publice din București, Satu Mare, Mureș, Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *