Concursul de Arte vizuale „Olimpiada mică”, la Iași

Sâmbătă 13 mai 2023, începând cu ora 8.30, la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași va avea loc cea de-a XIX-a ediție a Concursului de Arte vizuale „Olimpiada mică”, adresat elevilor de gimnaziu și liceu din învățământul de masă, special și vocațional.

În competiție vor intra 900 de elevi, proveniți din unități de învățământ din județele Iași, Galați, Vrancea, Brașov, Neamț și Vaslui, care, pe parcursul a trei ore de lucru, se vor întrece în imaginație și creativitate, în diverse tehnici specifice artelor vizuale, pe secțiunile concursului: pictură, grafică, desen, artă decorativă, sculptură, ceramică, modă, design, arhitectură, foto-video.

Juriul va fi format din artiști profesioniști, reprezentanți ai instituțiilor organizatoare și partenere ale concursului: Uniunea Artiștilor Plastici din România Filiala Iași, Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași.

Coordonatori: Inspector de specialitate Arte vizuale ISJ Iași: Prof. Cristescu Dumitru și Prof. Adamescu Raluca, de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *