Vizitează Bucovina, la 129.950 dolari biletul!

* Bucovina a fost inclusă în circuitul internațional de lux „Regate și culturi”, programat în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024 * prețul acestei expediții all-inclusive acoperă călătorii cu avionul privat, hoteluri, masă, băuturi, chiar și bacșișuri!

Un nou circuit internațional de lux, organizat de TCS World Travel, companie considerată lider mondial în rândul operatorilor de turism de lux și de circuite organizate cu avioane private, include și Bucovina.

Circuitul – „Regate și culturi”, în care Bucovina a mai fost parte, înainte de pandemie, de trei ori, cuprinde și Bucureștiul și este programat în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024.

Un bilet la circuitul „Regate și culturi” costă 129.950 de dolari, prețul acestei expediții all-inclusive acoperind absolut tot, de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, până la toate activitățile zilnice, ghiduri de top, băuturi, dar și bacșișurile.

Excursia durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia). Transportul turiștilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Airbus A321neo-LR,cu doar 52 de locuri, iar în fiecare ţară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice. „O stea strălucitoare în Europa de Est, castelele pitorești ale României, mănăstirile pictate de renume mondial și capitala plină de cafenele sunt pline de farmec”, este prezentarea făcută de compania de turism.

Vizita în România este programată în intervalul 18-20 iunie, iar în una dintre cele trei zile turiștii vor zbura cu avionul privat pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, de unde vor pleca să viziteze mănăstirile monument UNESCO din Bucovina, din secolele XV și XVI, capodopere ale artei bizantine, și se vor bucura de produsele tradiționale din această zonă a țării.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 30 de ani sute de excursii de lux, cu avioane private, în mai mult de 200 de destinații.

Adina MARCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *