Ștefan Mandachi finanțează sterilizarea câinilor din județul Iași 

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, unul dintre cei mai iubiți CEO din România, va finanța o nouă campanie de sterilizări, în județul Iași, pentru început în localitățile Ciurea și Răducăneni.

Din 12 septembrie 2022 începem o nouă campanie de sterilizări în județul Iași, împreună cu Asociația Sterilizări de nota 10 lei, organizator, care s-a oferit să muncească mult în proiect (eu sunt doar finanțator). Începem cu satele Ciurea și Răducăneni în primă fază, unde e jale mare. Toate înregistrările se fac prin sms la Oana (0744.401.989), a precizat antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi.

Voi finanța această campanie de sterilizări până la 1 octombrie 2022, apoi voi face o analiză și, în raport de implicarea membrilor din comunitate, voi decide dacă ducem proiectul mai departe. Tot ce trebuie să facă oamenii este să aloce puțin timp să ducă animalele la sterilizat. Este gratuit. Ar trebui informați și cei fără acces la internet. Orice alți antreprenori darnici, care iubesc animalele, pot replica rețeta sterilizărilor, fie pe cont propriu, fie susținând fundația noastră pe www.mamajeni.ro” – Ștefan MANDACHI.

 Impactul muncii întregii echipe poate fi fabulos (dacă se va solidariza mai multă lume), la fel de bine cum poate fi egal cu zero în situația (probabilă) în care uniu sunt indiferenți și așteaptă să facă alții. Doar o mână de oameni nu vor putea rezolva problema. Poți ajuta acum concret, sterilizând la distanță, online. Am introdus pe site-ul fundației (www.mamajeni.ro) butoane prin care poți alege câți căței sterilizezi (și astfel curmi lanțul suferinței pentru generații întregi de pui). Donează, iar noi sterilizăm! Astfel, facem o echipă, ne unim mai mulți sub drapelul aceluiași obiectiv: să nu mai existe animale snopite în bătaie, flămânde, chinuite. Ai posibilitatea să bifezi câte animale salvezi. Gândește-te că din doi câini nesterilizați se nasc 67.000 urmași în șase ani. Asta spune tot despre ce impact are gestul tău.

Poți dona prin PayPal direct: https://www.paypal.me/JeniMandachi

conturi bancare:

RO52BTRLRONCRT0496865701 – RON

RO02BTRLEURCRT0496865701 – EUR

RO57BTRLGBPCRT0496865701 – GBP

Eu mai am posibilitatea să sterilizez încă mulți câini, dar factorul solidaritate e mai important decât factorul finanțare, a spus Ștefan Mandachi..

Acesta a finanțat, în perioada 25 iulie și 1 septembrie 2022, o amplă campanie-record de sterilizări gratuite în Suceava: 4.000 câini și pisici!

Sabina PANCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *