Refuzat de o minoră, un septuagenar din Popricani a violat o găină din curte!

* bătrânul îi oferise unei nepoate minore 5 lei pentru o partidă de sex, a fost refuzat şi s-a descărcat hormonal cu o înaripată din curte * este judecat pentru agresiune sexuală, racolare de minori în scopuri sexuale şi zoofilie

Până la 74 de ani, Petru Holban din Vulturi, comuna Popricani, n-a avut niciun fel de probleme cu legea, dar acum se află în Penitenciarul Iaşi, în stare de arest preventiv, fiind inculpat pentru mai multe infracţiuni de natură sexuală. Conform procurorilor, bătrânul a avut prima ieşire în decor pe 26 aprilie 2019. Pensionarul era acasă, primise mai mulţi musafiri, printre care şi minora A.M. în vârstă de 11 ani. Nu şi-a putut stăpâni pornirile, a sărutat-o pe fată împotriva voinţei, după care a început s-o pipăie. Copila a reuşit să scape din braţele lui şi episodul părea să se fi închis definitiv. N-a făcut reclamaţie.

Vreme de trei ani, septuagenarul n-a mai ieşit cu nimic în evidenţă, viaţă în deplin anonimat. Însă în perioada 18 iulie – 3 august a.c., individul s-a comportat ca un obsedat incurabil. I se pusese pata pe-o nepoată de-a sa, A.M. (14 ani). Mai întâi, a lins-o în ureche, a încercat să o sărute pe gât, după care a încercat să-i dea pantalonii jos. N-a reuşit, aceştia fiind bine închişi cu un nasture.

Pe 29 iulie, o nouă tentativă. A sărutat-o pe picioare, dar n-a putut merge mai departe cu fanteziile, fiind întrerupt de apariţia intempestivă a unei rude. N-a renunţat la idee, a continuat să-şi preseze nepoata, că poate-poate. I-a propus, în mai multe rânduri, câte 5 lei pentru o partidă de sex. Refuzat sistematic de fată, în seara de 3 august, a făcut o criză de nervi. S-a dus la coteţ, a înşfăcat o găină şi a întreţinut relaţii sexuale cu înaripata, de faţă cu adolescenta.

Oripilată, fata a anunţat poliţia, agenţii prinzându-l pe Holban în plin avânt zoofilic. L-au încătuşat şi au început ancheta. S-a aflat imediat de celelalte tentative, i s-a deschis dosar penal pentru agresiune sexuală, racolare de minori în scopuri sexuale şi zoofilie, fiind plasat în arestul preventiv. Procurorii s-au mişcat repede, rechizitoriul fiind finalizat pe 28 septembrie. Acum, a trecut şi de camera preliminară, prin încheierea finală de vineri, judecătorul dispunând începerea procesului.

Marcel FLUERARU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *