O nouă brambureală în transportul public ieşean!

În acest week-end sunt anunţate noi devieri şi suspendări de trasee. Ele survin la o săptămână după cele generate de Raliul Iaşului. De această dată motivul îl constituie concertul organizat de Opera Naţionalaă Română Iaşi pe esplanada Palatului Culturii. Dacă, săptămâna trecută, ieşenii se întrebau de ce raliul nu este organizat exclusiv în afara oraşului, acum o altă întrebare este legitimă: de ce evenimentele din faţa Palatului Culturii nu au loc în Grădina Palas sau Teatrul de Vară?

Circulația mijloacelor de transport de pe mai multe trasee va fi modificată, în perioada desfășurării evenimentului „Magia serii în sunet și lumină”, organizat de Opera Națională Română Iași. Astfel, mâine, 9 septembrie, în intervalul orar 18:00 – 22:30, circulația tramvaielor de pe traseele 1, 7, 9 și 13 pe Bulevardul Anastasie Panu, Strada Palat și în zona Podu Roş va fi suspendată. Tramvaiele de pe traseele 1, 7 și 13 vor fi deviate prin Tudor Vladimirescu, iar tramvaiele de pe traseul 9 vor fi înlocuite cu autobuze, care vor circula asemenea celor de pe traseele 28 și 41, în zona Palatului Culturii.

Apoi, sâmbătă, 10 septembrie, în intervalul orar 13:00 – 23:00, circulația tramvaielor de pe traseele 1, 7, 9 și 13 pe Bulevardul Anastasie Panu, Strada Palat și în zona Podu Ros va fi suspendată, la fel, tramvaiele de pe traseele 1, 7 și 13 vor fi deviate prin Tudor Vladimirescu, tramvaiele de pe traseul 9 vor fi înlocuite cu autobuze, iar autobuzele de pe traseele 9, 28 și 41 vor circula deviat pe Str. Sf. Lazăr, pe itinerariul Podu-Roș – Târgu-Cucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *