Un ieșean a ajuns la pușcărie după ce a fost prins dormind în haznaua amantei!

* soțul împricinatei l-a găsit pe amorezul gelos dormind în genunchi, cu capul în gaura toaletei și cu un cuţit lângă el * polițiștii, chemați la fața locului, l-au trezit, i-au pus cătuşele şi i-au deschis dosar penal pentru ameninţare şi violare de domiciliu * a primit un an şi şase luni în regim de detenţie

Doru Andrei H. e plecat la muncă în Italia din 2009 şi vine acasă doar o dată pe an, pentru două săptămâni, în vacanţă. Trimite lunar bani soţiei, Iasmina, aceasta având grijă de gospodărie şi de creşterea băiatului lor. Rămasă singură, femeia a început o relaţie amoroasă cu un consătean, Neculai C., un vechi puşcăriaş, care a stat zece ani în temniţă pentru tâlhării şi violuri.

Ca să-l scoată din  minţi pe soţul încornorat, Neculai i-a telefonat acestuia la începutul anului, fălindu-se cu amanta sa. I-a descris pe larg interiorul casei, i-a spus ca soţia sa are un tatuaj pe antebraţul mâinii stângi şi că are un lanţ de aur la gât, primit cadou de la fratele ei.

Intrat la idei, Doru şi-a sunat nevasta, chestionând-o pe tema amantlâcului. Iasmina a negat cu desăvârşire şi i-a cerut să vină acasă, pentru a se lămuri problema. Doru s-a conformat s-a urcat în autocar, plecând  spre România.

Pe drum, a fost sunat din nou de Neculai şi întrebat dacă are de gând să se împace cu Iasmina, că, dacă nu, o ia el de nevastă. Doru i-a tăiat-o scurt, i-a răspuns că s-a împăcat cu soţia sa şi că ar trebui să-i lase familia în pace.

Ajuns acasă, Doru a avut o discuţie cu Iasmina, s-au clarificat lucrurile şi au venit până la Iaşi, la un restaurant, ca să sărbătorească împăcarea. Era pe 3 februarie a.c. S-au întors în sat pe la ora 18.00, au găsit poarta de acces în curte deschisă şi uşa de la intrare în locuinţă întredeschisă. După ce a intrat în casă, Doru a văzut pe plită un muc de ţigară. Şi-a dat seama imediat că intrase cineva la ei în casă. S-a dus la dulap, să caute plicul cu bani. Era la locul lui, s-a mai liniştit.

Cum băuse ceva bere, l-au încercat nevoile fiziologice şi s-a dus la W.C.-ul din fundul curţii pentru a se uşura. A deschis uşa şi a avut un şoc. Neculai dormea dus, şezând în genunchi, cu capul în gaura toaletei. Avea lângă el un cuţit băgat într-o teacă şi sforăia de mama focului. Doru a sunat la 112, solicitând un echipaj de poliţie.

Agenţii au venit imediat, l-au trezit pe Neculai, i-au pus cătuşele şi au deschis dosar penal pentru ameninţare şi violare de domiciliu. Inculpatul a recunoscut imediat comiterea faptelor în modalitatea reţinută în rechizitoriu, solicitând aplicarea procedurii simplificate. Spera într-o condamnare cu suspendare, dar, fiind recidivist, a primit un an şi şase luni în regim de detenţie.

Considerându-se nedreptăţit, Neculai a atacat sentinţa la Curtea de Apel Iaşi, spunând că n-are de ce să facă puşcărie, întrucât n-a agresat pe nimeni şi n-a furat nimic. Magistraţii n-au fost deloc impresionaţi de pledoarie şi, prin sentinţa definitivă dată alaltăieri, i-au respins apelul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *