„Pana prostului”, varianta aeriană, la Vlădeni

* un avion de mici dimensiuni, pilotat de un sârb, a aterizat forţat, ieri, la Borșa – Vlădeni,  după ce a efectuat mai multe zboruri în zonă pentru a administra vaccin antirabic la vulpi şi a rămas fără cherosen

Ieri s-a dat alarma în judeţul Iași, după ce o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat în localitatea Borşa din comuna Vlădeni. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje ale ISU Iaşi, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Gheorghe Onofreiasa, a precizat că aparatul de zbor a ajuns în condiţii optime la sol iar cele două persoane aflate la bord nu au probleme deosebite de sănătate datorate aterizării forţate.

Avionul, care era pilotat de un sârb, a aterizat forţat după ce a efectuat mai multe zboruri în zonă pentru a administra vaccin antirabic la vulpi şi a rămas fără cherosen. „A fost o aterizare forţată în satul Borşa, comuna Vlădeni. Două persoane, pilot şi copilot, au aterizat forţat din cauză că rămâneau fără kerosen. Nu au fost observate probleme medicale după ce am trimis acolo echipele medicale”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD  Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *