Centru de excelență pentru învățământul primar la EuroEd

Odată cu începerea noului an școlar, Școala Gimnazială „EuroEd” și-a propus să deschidă porțile propriului Centru pentru Educație de Calitate în Școală – CECS EuroEd, adresat elevilor de clasa a IV-a din întreg județul Iași, capabili de performanță. Pentru început, va fi organizată câte o grupă de 20 de elevi pentru disciplinele limba și literatura română, matematică și limba chineză, activitățile fiind gratuite.

Activitățile CECS EuroEd își propun aprofundarea unor cunoștințe cu scopul de a crea elevilor deprinderea de a fi cât mai independenți în lucru și de a le antrena abilitățile lingvistice, logico-matematice și de exprimare într-o limbă exotică.

La limba chineză, elevii vor avea ocazia de a excela cu sprijinul unui profesor nativ. Ca urmare, predarea limbii chineze se va realiza prin intermediul limbii engleze. Din acest motiv, elevii vor avea nevoie de un nivel minim de A2 la limba engleză.

Despre această inițiativă, Anca Colibaba, președintele executiv EuroEd ne-a spus: ”Cu emoție și entuziasm deschidem ușile cunoașterii și le oferim elevilor o nouă oportunitate de a învăța, de a crește și de a se dezvolta împreună cu noi, EuroEd. Țin să le mulțumesc profesorilor ce s-au alăturat acestei noi inițiative, cu angajamentul de a inspira și de a îndruma elevii.”

Echipa CECS EuroEd este formată din profesori experimentați ai Școlii Gimnaziale EuroEd și colaboratori dedicați.

Înscrierile vor avea în perioada 25 septembrie – 6 octombrie, online, prin intermediul link-ului disponibil pe site-ul www.euroed.ro la secțiunea Școala Gimnazială – Evenimente.

Testările se vor organiza în data de 7 octombrie, în intervalul orar 9:00 – 11:00. Relații se pot obâine la numerele de telefon 0232-252.850 sau 0232-252.870

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *