Un sucevean a rămas fără permis chiar în ziua în care a promovat proba practică!

* oprit în trafic și întrebat de permis de conducere, acesta a prezentat pentru control „Anexa pentru proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere”, în care apărea admis chiar în ziua respectivă * din nefericire pentru el, în baza de date oficială a Poliției Române nu figura încă drept posesor de permis de conducere

Un sucevean în vârstă de 18 ani s-a ales cu dosar penal chiar în ziua în care a promovat proba practică pentru susținerea examenului auto.

Evenimentul în urma căruia tânărul care avea permis de conducere, însă nu figura încă evidențele Poliției, a intrat în atenția magistraților s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 23.30. La acea oră, o patrulă de la Secția Rurală Vadu Moldovei, care acționa în control trafic în cadrul planului de acțiune „Blitz”, a oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu din Fălticeni, un autoturism marca Audi.

La volan era un tânăr în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în comuna Baia, care a prezentat pentru control cartea de identitate, certificatul de înmatriculare și asigurarea obligatorie pentru autoturismul în cauză, toate fiind valabile.

Totul părea în regulă, iar tânărul, întrebat de permis de conducere, a prezentat pentru control „Anexa pentru proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere”, în care apărea admis chiar în ziua respectivă.

Din nefericire pentru el, în baza de date oficială a Poliției Române nu figura încă drept posesor de permis de conducere.

Tânărul a fost pus să sufle și în aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

În aceste condiții, polițiștii au fost nevoiți să îi întocmească tânărului în vârstă de 18 ani dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *