Pelerinii au lăsat în urmă 120 de tone de deșeuri!

* în urma pelerinilor a rămas o cantitrate impresionantă de deșeuri, dublul față de ceea ce a colectat Salubris la ediţia de anul trecut a Sărbătorilor Iaşului * practic, într-o singură zi de pelerinaj, Salubris a colectat de cinci ori valoarea cantităţii de deşeuri  pe care o ridică, într-o zi obişnuită, din punctele gospodăreşti situate pe raza municipiului Iaşi

Salubris, operatorul de salubritate al municipiului Iași, a acţionat cu un număr sporit de angajaţi pe perioada derulării evenimentelor ocazionate de Hramul Cuvioasei Parascheva, pentru a menţine curăţenia în oraş.

Au fost implicaţi 200 de muncitori, care au lucrat în trei schimburi, operatorul având la stradă, zilnic, 25 de utilaje de salubritate la care se adaugă 11 aspiratoare stradale.

Iar asta deoarece în urma pelerinilor a rămas o cantitrate impresionantă de deșeuri, dublul față de ceea ce a colectat Salubris la ediţia de anul trecut a Sărbătorilor Iaşului.

Începând cu ziua de 7 octombrie, prima zi de pelerinaj şi până pe 15 octombrie, angajaţii Salubris au colectat 120.540 kilograme de deșeuri!

Practic, într-o singură zi de pelerinaj, Salubris a colectat de cinci ori valoarea cantităţii de deşeuri  pe care o ridică, într-o zi obişnuită, din punctele gospodăreşti situate pe raza municipiului Iaşi, după cum a precizat Cătălin Neculau, directorul general Salubris Iași.

Sabina PANCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *