Incredibil! Poli Iași nu le-a plătit încă vreun ban lui Samayoa, Bordeianu sau Lung Jr.!

* singura speranță ar fi ca, în a doua parte a lunii octombrie, când se încasează o nouă tranșă din drepturile de televiziune (200.000 de euro), componenții lotului să primească măcar salariul pe august * cum rezultatele nici nu au fost exagerat de îmbucurătoare, jucătorii nu-și pot striga, în gura mare, nemulțumirile * cel mult, problema se discută în vestiar și, rareori, pe grupurile unde aceștia socializează

Poli Iași a reușit să se instaleze deasupra liniei periculoase a clasamentului, cea care desparte formațiile amenințate cu retrogradarea de cele ce pot răsufla ușurate. A strâns 10 puncte (doar un punct pe tren propriu) și lucrurile păreau să reintre în normalitate.
Însă, între timp, au reapărut problemele financiare, generate, spun cerberii clubului, de faptul că Poli a avut de achitat, zilele acestea, aproximativ 100.000 de euro taxe către bugetul de stat. Așa stând lucrurile, jucătorii nu și-au încasat salariile pe luna august, iar problema pare să devină presantă.
Cum rezultatele nici nu au fost exagerat de îmbucurătoare, jucătorii nu-și pot striga, în gura mare, nemulțumirile. Cel mult, problema se discută în vestiar și, rareori, pe grupurile unde componenții lotului socializează.
Doar că, o recunoaște toată lumea de acolo, există jucători la Poli care au au primit încă vreun ban de când au ajuns la club, printre aceștia numărându-se Samayoa, Belu, Bordeianu sau Lung Jr. Iar lista nu se oprește aici, din nefericire.
Singura speranță ar fi ca, în a doua parte a lunii octombrie, când se încasează o nouă tranșă din drepturile de televiziune (200.000 de euro), componenții lotului să primească măcar salariul pe august. Că, la cât de performant este managementul la Poli Iași, alte soluții nu se întrevăd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *