Două Ferrari și două Rolls-Royce nou-nouțe, înmatriculate la Iași!

* alte autoturisme după care veți întoarce capul, cu siguranță, în traficul din Iași, înmatriculate în acest an, sunt Aston Martin, Lamborghini, Maseratoi, Cadillac, Bentley sau un McLaren MA3, second-hand

În primele șapte luni din acest an, în regiunea de Nord-Est au fost achiziționate peste 20 de autoturisme din categoria celor considerate a fi „de lux”, mai bine de jumătate dintre acestea fiind înmatriculate la Iași.

Pare greu de crezut, însă luna trecută moldovenii nu și-au cumpărat niciun autoturism de lux! După ce în iunie au fost bătute toate recordurile de achiziții în zona de Nord-Est a țării, cu 5 autoturisme de lux, în iulie, poate și din cauza cheltuielilor generate de vacanțele exotice, moldovenii mai înstăriți au spus… „pas” achizițiilor de vehicule cu mulți cai putere sub capotă.

De la începutul acestui an, ieșenii au înmatriculat 12 autoturisme cu foarte mulți cai putere, recordul fiind deținut de marca Ferrari, cu 3 unități, dintr-un total de aproape 20 de înmatriculări la nivel național.

Două dintre autoturismele Ferrari puse în circulație la Iași sunt noi, un al treilea auto fiind, de fapt, o reînmatriculare –  modelele F164, F142, F149.

Alți doi ieșeni și-au achiziționat câte un Rolls-Royce nou-nouț, ambele modele Cullinan, de peste jumătate de milion de euro fiecare!

Alte autoturisme după care veți întoarce capul, cu siguranță, în traficul din Iași, înmatriculate în acest an, sunt Aston Martin, Lamborghini, Maseratoi, Cadillac, Bentley sau un McLaren MA3, second-hand.

În celelalte județe ale Moldovei au mai fost înmatriculate 9 autoturisme de lux, 3 dintre acestea la Botoșani, și câte 2 la Bacău, Neamț și Suceava. Surprinzător sau nu, în județul Vaslui nu a fost înmatriculat, anul acesta, niciun autoturism de sute de mii de euro.

Printre autoturismele din gama înaltă preferate de moldoveni se află Maserati, Lamborghini (ambele achiziționate în județul Neamț, modele noi), Bentley sau Cadillac.

Pe lângă cele două autoturisme noi achiziționate în județul Neamț, celelalte vehicule de lux înmatriculate în acest an în zona Moldovei sunt second-hand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *