Dorinel Munteanu: „Sunt aberații pe care numai ieșenii le înțeleg și le spun!”

 

Antrenorul formației Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, nu pierde vreo ocazie de a pune gaz pe foc în conflictul pe care-l are cu oficialii ieșeni, din primăvară, de pe vremea când se luptau împreună pentru promovare.

Întrebat într-o conferință de presă de dinaintea partidei contra Politehnicii Iași, din Copou, dacă l-a sunat pe Leo Grozavu, tehnicianul ieșenilor, să-i mulțumească pentru faptul că Poli și-a apărat corect șansele în ultimele partide din divizia secundă, în luna mai, Dorinel a explodat, din nou. „N-am avut de ce să-l sun pe Leo Grozavu sau pe președintele clubului deoarece noi am depins numai de noi, ne-am câștigat meciul nostru de pe teren proriu. Nu știu în ce context au văzut ei că ne-au avantajat pe noi. Sunt aberații pe care numai ieșenii le înțeleg și le spun. N-am depins de ei, am câștigat meciul nostru cu Dejul, de pe teren propriu și asta a fost promovarea noastră”, a replicat, vădit nemulțumit, antrenorul gălățenilor, care  nu știe dacă va fi primit sau nu cu ostilitate în Copou. „Nici nu m-am gândit la lucrul acesta. E posibil să fie o atmosferă ostilă, e posibil să nu fie așa… am și prieteni, am și dușmani, asta e situația!”, a precizat Dorinel.

Arbitrul Istvan Kovacs, care va conduce la centru meciul Poli Iaşi – Oţelul Galaţi (etapa a 15-a, ultima a turului SuperLigii), care va avea loc astăzi, de la ora 18.00, va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. În Camera VAR se vor afla Marcel Bîrsan şi Mircea Orbuleţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *