Armin van Buuren și Tujamo, cei mai celebri DJ din lume, vin la Iași!

Cei mai celebri DJ de muzică electronică din lume, Armin van Buuren și Tujamo, vor fi prezenț la festivitățile de închidere ale Campionatului Mondial de Esports, în perioada 1-3 septembrie. Aceștia vor urca pe scenă alături de artiști internaționali de renume precum Lost Frequencies, JP Cooper și Tom Odell, dar și de artiștii români B.U.G. Mafia, Delia, Carla’s Dreams, Alternosfera, Subcarpați, Spike, The Motans, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC și Filarmonica „Moldova” din Iași.

Armin van Buuren, care va urca pe scena Digital Throne vineri, 1 septembrie, este un nume important pe scena muzicii electronice, atât ca DJ, cât și ca producător. Olandezul în vârstă de 46 de ani a cucerit top-urile muzicale în anul 1995 cu piesa Blue Fear, iar de-a lungul carierei sale a concertat în peste 25 de țări. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii în topurile de specialitate si a reușit ca la fiecare apariție în România să construiască o relație specială cu fanii săi. A state of Trance, deseori cunoscută și sub prescurtarea ASOT, este o emisiune radio olandeză găzduită de către Armin, lansată prima dată în iunie 2001 și care este difuzată săptămânal, numărul ascultătorilor depășind 40 de milioane.

Asemenea lui Armin van Buuren, Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase uriaș în România. Matthias Richter, cunoscut drept Tujamo, și-a început cariera la vârsta de 17 ani, iar în 2012 a lansat primul său single Who ce i-a adus rapid recunoaștere din partea faimoasei case de discuri Spinnin’ Records. În 2016, Tujamo a lansat albumul său de debut United In Dance ce a fost un succes comercial și critic și l-a stabilit pe acesta drept o forță majoră pe scena EDM.

Până în ziua evenimentului, ce va avea loc pe esplanada Palatului Culturii din Iași, biletele pentru cele trei zile de concert pot fi achiziționate online la prețul de 220 de lei, iar abonamentul achiziționat direct la festival va avea un preț de 250 lei.

Sabina PANCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *