Ce super-mașini s-au înmatriculat, în acest an, la Iași

Deși criza economică și-a făcut simțită prezența și în țara noastră, există un segment al populației pentru care banii nu au importanță atunci când vine vorba de pasiunea pentru autoturisme. Mai ales pentru cele din categoria „de lux”, care ajung să coste câteva sute de mii de euro.

De la începutul acestui an, ieșenii au înmatriculat zeci de astfel de autoturisme, recordul fiind deținut de marca Ferrari, cu 3 unități, dintr-un total de 16 înmatriculări la nivel național.

Două dintre autoturismele Ferrari puse în circulație la Iași sunt noi, un al treilea auto fiind, de fapt, o reînmatriculare –  modelele F164, F142, F149.

Alte atracții pe patru roți înmatriculate la Iași, cu care vă puteți întâlni în traficul infernal din oraș, sunt reprezentate de Rolls-Royce – un autoturism nou, model RRASF T221, un Aston Martin AM8 nou-nouț, un Cadillac El Dorado, second-hand, un Lamborghini 636 SH, 1 Maserati M156 SH și un McLaren MA3 SH.

Recordul înmatriculărilor la Iași în perioada 1 ianuarie – 1 mai 2023 îl deține marca Volkswagen, cu 56 unități nou-nouțe, 679 second-hand (aduse pentru prima dată în România) și 1.751 reînmatriculări.

Sabina PANCU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *