55 de amenzi în câteva ore, la Aeroportul Iași!

Tinând cont de sesizările venite în ultima perioadă din partea celor care au tranzitat Aeroportul Internaţional Iaşi, la sfârșitul săptămânii trecute a fost desfășurată o amplă acțiune de control asupra celor care desfășurau activități de transport de tip taxi, ride sharing sau maxi-taxi.

În urma acestei acțiuni au fost legitimate 67 persoane și verificate 31 mașini. Măsurile aplicate au constat în 55 de sancțiuni în valoare de 35.000 lei, au fost reținute 9 certificate de înmatriculare si 4 plăcuțe de înmatriculare. „Deși această perioadă, cu aeroportul în plin proces de dezvoltare, este una ce implică anumite dificultăți în operare sau măsuri mai dificile ce au fost implementate, toate părțile implicate în activitatea de zi cu zi a Aeroportului Internațional Iași trebuie să dea dovadă de aceeași responsabilitate, grad de civilizație și respect. Ținem cont de părerile tuturor celor ce interacționează cu aeroportul și vă informăm că, atât Consiliul Județean Iași, precum și Aeroportul Internațional Iași, iau măsuri concrete pentru a asigura un transport civilizat și sigur pentru toți cei care beneficiază de serviciile Aeroportului internațional Iași. Este important să înțelegem și faptul că există transportatori responsabili și respectabili, atât în Republica Moldova, cât și în Iași și județele învecinate. Nu putem generaliza comportamentul tuturor transportatorilor în baza unor incidente izolate. Cu toate acestea, suntem hotărâți să eliminăm abuzurile și să oferim pasagerilor o experiență de transport plăcută și sigură”, a transmis conducerea Consiliului Județean Iași.

Reamintim că, în uimătoarele săptămâni, va fi operaționalizată noua parcare a Aeroportului Iași, parcare ce face parte din proiectul de dezvoltare al T4 (un nou terminal cu o suprafață totală de peste 30000 de metri pătrați) și care va oferi în total nu mai puțin de 600 de locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *